Mamma hemma

Mamma hemma

Här övar vi upp en korrekta andning där både diafragman och bäckenbotten aktiveras och jobbar ihop. Övningarna bygger upp transversus (korsetten) tillsammans med höfter, rumpa och de raka magmusklerna. Vi tränar lite tuffare men skonsamt och kontrollerat, men anpassat efter hur länge sedan du fick barn och ev problematik. Detta är bra för dig som fick barn för 3 veckor sedan eller 35 år sedan och känner att du ännu inte återgått till det normala.

Vi förbereder dig för att kunna göra ev tuffare träning med exempelvis löpning och hopp. Men detta kan också användas som komplement till din normala träning om du redan kommit så långt. Dessa övningar kommer hjälpa dig att kunna bära dina barn utan ryggsmärtor, få en plattare mage samt förebygga urinläckage och framfall.

Infoträff

Vi träffas på ett personligt möte som första steg. Ibland väljer vi att ta detta på telefonen eller via FaceTime. Här diskuteras dina behov och förväntningar. Det är viktigt att vi hittar ett program som passar dig och din livssituation och att på så vis träningen blir av och blir en del av ditt liv och vardag.

 

PT hemma

Pt duo, träna med en vän/partner

Pt mammagrupp