Träna utomhus

SWAT -mamma

Är du redo att komma igång igen efter förlossningen? Då är detta något för dig! Vi kommer att träffas i grupp två gånger i veckan och träna utomhus. Barn är mer än välkomna, vare sig dom är små och ligger i barnvagnen eller lite större och rörligare. Du avgör om detta är något som kan passa för just dig och ditt barn.

Vi kommer se till att få upp flåset, träna musklerna och få frisk luft samtidigt som vi har kul ihop. Det finns två olika koncept att köpa beroende på vad du är ute efter.

 

 

Kickstart – 10 tillfällen

Det här är för dig som är redo att kicka igång och vill ge dig utrymmet att få snabba resultat. Här ingår det även ett hemmaprogram där du lär dig korrekt aktivering av magen, bäckenbotten, fin hållning samt en korrekt andning. Detta tillsammans med 2 utomhusträningar i veckan kommer ge dig bra resultat.

Dem som anmäler sig till denna grupp kommer även få tillgång till ett slutet Facebook-forum där alla kan peppa varandra, fråga frågor, samt se videos på hur hemmaträningen ska utföras. Jag kommer även vara medlem här och coacha er där det behövs.

10 gånger * 1500 sek (150/gång) **

 

Klippkort ***

Du kanske inte är redo att binda upp dig två dagar i veckan eller tränar på annat håll med. Då är ett klippkort en bra lösning. Då bokar du de dagar som passar dig hur du vill. Ett klippkort är giltigt i 6 månader och är personligt.

10 gånger 1300 sek (130/gång) **

15 gånger 1800 sek (120/gång) **

 

Startdatum: 9:e April

Anmälan: info@swatgym.se

* Du som köper kickstart har möjlighet att ta igen förlorade

träningstillfällen i den nästkommande kickstarts-gruppen

** Outnyttjad träning blir inte återbetald

*** Kickstartsgruppen har förtur vid ev fulla pass