Träna utomhus

SWAT -mamma

Är du redo att komma igång igen efter förlossningen? Då är detta något för dig! Vi kommer att träffas i grupp två gånger i veckan och träna utomhus. Barn är mer än välkomna, vare sig dom är små och ligger i barnvagnen eller lite större och rörligare. Du avgör om detta är något som kan passa för just dig och ditt barn.

Vi kommer se till att få upp flåset, träna musklerna och få frisk luft samtidigt som vi har kul ihop. Det finns två olika koncept att köpa beroende på vad du är ute efter.

 

Plats:

Träkvista Vallen:                           Tis: 9:30-10:30          Tors: 9:30-10:30    

Stenhamra, Borgenparken         Tis: 11:15-12:15        Tors: 11:15-12:15

 

Kickstart – 10 tillfällen, Startar 4 ggr per år

Det här är för dig som är redo att kicka igång och vill ge dig själv utrymmet att få snabba resultat. Här ingår det även en e-bok med ett hemmaprogram där du lär dig korrekt aktivering av magen, bäckenbotten, fin hållning samt en tätt andningsteknik för funktionell och stark mage. Detta tillsammans med 2 utomhusträningar i veckan kommer ge dig toppen-resultat.

Dem som anmäler sig till denna grupp kommer även få tillgång till ett slutet Facebook-forum där alla kan peppa varandra, fråga frågor, samt se videos på hur hemmaträningen ska utföras. Jag kommer även vara medlem här och coacha er där det behövs.

10 gånger * 1500 sek (150/gång) **

Nästa startdatum: Efter sommaren, exakt datum ej satt

 

Klippkort ***

Du kanske inte är redo att binda upp dig två dagar i veckan eller tränar på annat håll med. Då är ett klippkort en bra lösning. Då bokar du de dagar som passar dig hur du vill. Ett klippkort är giltigt i 6 månader och är personligt.

10 gånger 1300 sek (130/gång) **

15 gånger 1800 sek (120/gång) **

 

Pris E-bok: SWAT-Mamma 300 sek

Du kan lägga till e-boken även när du köper klippkort. Du får då tillgång till forumet med videos och kontakt med andra som köpt boken. Jag är med i forumet och svarar på eventuelle frågor. 

Innehåll

Hitta din bäckenbotten

– Hållning och positionering

– Stretch höftböjare, för mer aktiv mage

– Andning och styrka mage

– Träningsprogram, fokus mage, rumpa och baksida lår

– Hitta rutinen i vardagen

– Kostjusteringar

 

 

Anmälan: info@swatgym.se

* Du som köper kickstart har möjlighet att ta igen förlorade

träningstillfällen i den nästkommande kickstarts-gruppen

** Outnyttjad träning blir inte återbetald

*** Kickstartsgruppen har förtur vid ev fulla pass