HALLÅ DÄR – Sugen på hållbar träning?

Visste du att det viktigaste är att träningen blir av, inte hur långt passet blir? Och att du är snäll mot dig själv!

Att klanka ned på dig själv och hela tiden, tycka att det du gör inte är bra nog, kommer aldrig leda till en sund livsstil. Eller en träningsrutin och kost som håller i längden.

Vill du ha hjälp med att hitta en ny livsstil som funkar för dig? En som du kan leva med igenom hela livet och inte bara en tillfällig lösning? Då har du hamnat rätt <3

Låt mig hjälpa dig!

Jag hjälper dig att hitta ditt sätt och hur du kan må ditt bästa jag

Onlineträning och Onlinekurser

Att träffas online är toppen, det är prisvärt, efektivt, enkelt och passar alla! Antingen ses du och jag över länk eller så kollar du in onlinekursen Hel Mamma eller min e-bok och tränar i din takt, med min hjälp!

PT i hemmet - jag kommer till dig

Du får ett träningsupplägg som du kan göra hemma eller utomhus i din närmiljö. At träna hemma är tidseffektivt och absolut bästa sättet att faktiskt få till din träning.

Företagsträning, konferens

Att träna på arbetstid är det bästa sättet att hålla din personal frisk och stark på. Både du och dina kollegor kommer tjäna på fler än ett område. Ta ditt team till en helt ny nivå!

DINA BEHOV STYR

Jag börjar alltid med ett gratis konsultation

Vi börjar alltid med att diskutera igenom dina behov och förväntningar. Jag vill att både du och jag ska kan se en lösning som passar för dig och ditt vardagspussel. Kemin och energin är viktig och genom att prata ihop oss en gång får både du och jag en känsla av hur vårt sammarbete skulle kunna se ut. Vi pratar i telefonen i ca 15-20 minuter.

swatgym Sanna Wranå mammatränare muskeldelning
Träning och kost som håller livet ut
Samspel mellan stark core, bra hållning och funktionell träning – för ett smärtfritt liv!
Starka, friska och helt återhämtade mammor

Livsstils- tränare

Jag bygger program och nya matvanor till dig, som du kan följa livet ut. Inga tillfälliga lösningar där du inte lyckas hålla din nya livsstil. 

Gravid & mamma

Mitt mål är att förändra hälsobilden för dig som nybliven mamma eller gravid. Att du är osäker på din kropp och vad du kan göra med den är inte ok! Smärta är inte ok!

Kontor & konferens

I dagens stillasittande samhälle är ryggproblem och långtidssjukskrivningar vanligt. Träna ihop med dina kollegor och håll dig och ditt team friska och starka!

Senaste blog-posterna

Här skriver jag av mig om träning, hälsa och mammalivet

Klienternas egna ord

Sanna har ett naturligt sätt att kännas personlig på. Hon känns nära och tillgänglig även efter/mellan våra möten, vilket känns så bra.

Maria-Therese

Med vår magträning efter mitt andra barn lade Sanna fokus på kontroll och teknik snarare än kvantitet till att börja med. Det känns alltid säkert att träna hennes program och övningar.

Lisa

Det känns att mötena och övningarna var väldigt anpassade efter mig och inte bara en ”standardmall” som används oavsett vem hon träffar.

Gunilla