Gravidträning

SWATgym – Sanna Wranå Athletic Team

Gravidträning

Vid gravidträning så tränar vi i din trygga hemmiljö och har fokus på att bibehålla den styrka du har. Gravidträning motverkar dålig hållning, ländryggssmärtor och försvagad bäckenbotten, rumpa och baksida lår. På grund av förändrad tyngdpunkt under graviditeten så drabbas många gravida just av dessa problem. Om man jobbar utifrån den vetskapen redan som gravid så minimerar man onödiga smärtor samt att återhämntningstiden när bebisen väl är ute avsevärt förkortas.

Det som gör min mamma- och gravidträning unik är mitt samarbete med legitimerade kiropraktorer som följer dig under din graviditet. Vi rekommenderar att man besöker dem på Evokliniken  under sin graviditet för kontroll av biomekaniken i framförallt bäcken och ländrygg. Sedan även en gång efteråt för att med ultraljud på magen för att se hur eventuell muskeldelning ser ut och du får hjälp med att hitta hur du aktiverar både bäckenbotten och transversus abdominis korrekt. 

Detta blir resultatet av vår träning:

  • Korrekt andning och aktivering av bäckenbotten som jobbar tillsammans 
  • Stärk midja och core
  • Du blir förberedd för förlossningen med korrekt andningsteknik
  • Din återhämtningstid efter förlossningen minimeras markant
  • Bibehållen styrka i baksida lår och rumpa trotts förändrad hållning

Infoträff

Vi träffas på ett personligt möte som första steg. Ibland väljer vi att ta detta på telefonen eller via videosamtal. Vi diskuterar dina behov och förväntningar. Det är viktigt att vi hittar ett program som passar dig och din livssituation och att på så vis träningen blir av och blir en del av ditt liv och vardag. 

Gravid hemma

800 kr
per timme

Gravid hemma

750 kr
per timme

Gravid hemma

700 kr
per timme

Gravid Duo

Träna med en vän
450 kr
per timme och person

Gravid Duo

Träna med en vän
400 kr
per timme och person

Gravid Duo

Träna med en vän
350 kr
per timme och person

Gravid Grupp, med andra mammor

200 kr
per timme

200 kronor per person och timme. För en grupp krävs minst fem deltagare.