Om mig

Jag kallar mig för livsstils-PT för att mitt mål är att få in träningen och kosten naturligt i din vardagliga rutin och att den skall passa dig som person. Vid första mötena lägger jag stor vikt vid hur din vardag ser ut, vilka vanor har du, vilka måsten som finns, vad får dig att må bra och så vidare. Tillsammans blir vårt mål att få in träningen och kosten i ditt liv på en nivå som funkar, att den sker vid rätt tillfällen under dagen/veckan för att den faktiskt ska bli av och att det skall finnas med dig livet ut.
Jag förespråkar definitivt hemmaträning för det är väldigt effektivt, lätt att få in i ett fullspäckat liv och du slipper dessutom köpa dyra gymkort och häftiga kläde, bilköer, parkeringsavgifter samt glömd handduk.

Jag heter Sanna och har jobbat i Doha beläget i Mellanöstern de senaste åren. Där har jag mest jobbat med de lokala kvinnorna men även ditflyttade så kallade expats ifrån hela världen. Jag har fokuserat på kvinnor i olika åldrar och med olika livspussel. Jag brinner för att träna mammor samt gravida och är det område där jag har mest erfarenhet. Men jag hat även tränat en del män.
Ifrån detta äventyr tar jag med mig kunskapen om olika kulturer, engelskan samt variationen av olika livsstilar och hur man kan anpassa träning och mat för bestående resulta och livsstil.

Jag har stor erfarenhet inom mamma-träning och gravidträning. Jag har själv två helt olika graviditeter och förlossningar i bagaget, erfarenheten är den största kunskapen. Jag har fött med kejsarsnitt och ”naturligt”, återhämtningen är väldigt olika. Man kan inte läsa sig till hur det känns att träna som gravid i de olika trimestrarna, hur foglossning känns, hur tröttheten tar överhanden eller när sötsuget styr ens liv. Men jag har känt detta och anpassar kostråd och träning därefter!

Mina erfarenheter som format mig som PT/hälsocoach:
– Träning, hälsa, kost och mindfullness har funnits med mig sedan tonåren
– Jag har jobbat med olika människor ifrån olika kulturer och bakgrund i flera år
– Jag har samarbetat med en duktig naprapat och fokuserat på återuppbyggnad/rehab under många år i Mellanöstern

– Det viktigaste verktyget vi har är hjärnan. Den påverkar hur vi mår och vad vi gör. Jag arbetar alltid med inställning och mental coachning med mina klienter och även med mig själv dagligen. Är vi positivt inställda till livet, träningen, relationer och så vidare så blir utgången positiv. Här har vi i väst massor att lära och jag studerar och praktiserar detta dagligen och har gjort i flera år. Det förändrade mitt liv och kan förändra ditt!

– Jag har två olika graviditeter/förlossningar som jag tränat och ätit mig igenom med stor framgång. Det ligger som grund för min kunskap och framgång inom gravid och mammaträning

– Jag törstar efter mer kunskap inom mitt område och uppdaterar mig konstant men använder källkritiska ögon vid läsning i olika medier/forum
– Jag vill ha en personlig erfarenhet och uppfattning om det jag själv lär ut så jag testar mig fram innan jag kan känna mig trygg att lära det vidare

– Jag är sprallig, social samt väldigt öppen och nyfiken på nya möten med alla människor. Jag tar med mig sådant som ger mig energi i mitt liv och ger vidare till mina klienter och människor runt omkring mig.

Jag är licensierad: Personlig tränare, dietist och hälso coach.