Träna online

SWATgym – Sanna Wranå Athletic Team

Online-träning

 

Här finns olika upplägg för att kunna träna med mig även om du bor i en annan stad, vill hålla avstånd eller har svårt att passa en bestämd tid. De största hindren vid den fysiska mamma-träningen jag haft är att bebisen eller ett storasyskon mår dåligt och då kan inte mamma komma till sin träning. Här har jag det perfekta upplägget så du alltid kan träna.

 

Hel Mamma – 5 veckors coachning i sluten FB-grupp

Det här upplägget är anpassat för dig som precis fått barn, men gått på din efterkontroll och fått klartecken för att börja träna. Även om du fått barn för länge sedan men känner att kroppen inte är sig lik så kommer du att få ut massor av detta program. Vi kommer att gå igenom hur ett korrekt andetag ser ut, hur man slappnar av i bäckenbotten och magen och varför det är så viktigt, hållnings-övningar samt stärka upp hela kroppen med fokus på bålstabilitet och rumpa. Ett område blir fokus varje vecka och anpassade övningar ges vid varje tillfälle. Läs mer och anmäl dig här 

(Du kan testa om du har en magmuskeldelning här)

 

Stark kvinna – 6 veckors coachning i sluten FB-grupp – inget datum satt

Det här upplägget är för alla kvinnor som vill stärka upp hela sin kropp och hitta kontakten i bålen och rumpan. Dessa muskelgrupper är dom som blivit mest påverkade och försvagade av vårt stillasittande liv. Vi behöver väcka upp kroppen på rätt sätt för att bli starka, slippa ha ont i rygg och axlar samt för att få energi och styrkan att nå våra mål. Detta passar även mammor som gått ”Hel Mamma” eller som kommit längre i sin återhämtning och vill lägga i nästa växel.

Hur ser upplägget ut för FB-grupperna? Du går med i den slutna FB-gruppen som passar dig efter genomförd betalning. Jag släpper 2 pass i veckan, mån och tor kl 10:00, som är 30-45 minuter långa. Dessa pass ligger kvar i gruppen och du kan köra dem så ofta du vill. Jag kommer vara med i gruppen hela perioden och svarar på frågor, peppar och kommer med extra tips och trix för att få till träningen. Efter periodens slut så finns gruppen med videos kvar i 6 månader till, så du kan hinna gå igenom sådant du missat. Du kan ladda ned pdf’er från varje träningspass så du har dina program kvar även när gruppen avslutats. 

 

Det skräddarsydda programmet/PT länk

– Pt över videolänk: 500 sek/gång eller 10 gånger för 4500 sek

– Det skräddarsydda programmet är för dig som vill ha ett helt individuellt program. Det kräver ett stort engagemang och disciplin ifrån dig. Det är ett plus om du har vissa förkunskaper inom träning men är absolut inget krav! Vi anpassar programmet beroende på om du kommer träna hemma, utomhus eller på gym. Eller kanske en kombination? 

Innefattar konsultation, tränings- och kostmedvetenhet samt veckoavstämning. Coachning via mail, SMS eller samtal vid behov.

10 veckor eller överenskommelse.

Hel mamma

1199 kr

FB-träning för mammakroppen

Swish – 1231813591, Märk m ditt namn

Faktura –maila mig, tar friskvårdsbidrag

Köp med kort i min shop

Stark kvinna

1199 kr

FB-träning för kvinnor

Swish – 1231813591, Märk m ditt namn

Faktura –maila mig, tar friskvårdsbidrag

Köp med kort i min shop

Skräddarsytt

Offert

För skräddarsytt program så beskriv dina önskemål så skickar jag ett prisförslag.

Eller videosamtal: 500 sek/h, 10 sessioner 4500 sek