PT-mini grupp – 5 v online-coaching

Startar 10:e maj – vid denna första omgång får alla anmälda 15%!

 

Detta är för dig som är mamma och vill få in träningen som en naturlig del av din vardag! 

Tänk dig att du redan till sommaren kan vara igång med din träning och veta exakt vad du ska göra. Du har alla verktygen du behöver, ett mindset som höjer dig själv, samt träningsupplägget som kommer göra att du lyckas. Du kommer ha olika pass som passar din energinivå och tidsplan för just den dagen. 

Du får 2 PT-tillfällen i veckan, som körs i en sluten FB-grupp. Du tränar då live med mig och de andra i gruppen direkt i din telefon, surfplatta eller dator. Du kan även streama upp på TV’n om du vill se ännu tydligare i en större bild. Kan du inte vara med på utsatt tid så sparas alla live-träningar och du kan träna när det passar dig under dessa 5 veckor + 4 extra veckor ifall du halkar efter. 

Inte nog med det, alla livetillfällen sammanfattas i en egen PDF som du sedan kan återgå till så du kommer ihåg vad vi gått igenom. Du kan sedan skriva ut dina PDF’er från varje live och göra din egen lilla träningsbok. 

Frågor kan ställas till mig via PM eller i FB-gruppen under hela tiden. Jag kanske inte alltid kan svara på en gång, men svarar alltid inom 24 timmar. Innan vi startar denna coachning så får du som deltagare svara på ett formulär där jag får veta mer om vad du vill ha ut av din träning och vad du förväntar dig. På det sättet får alla i gruppen mer personlig coachning där alla behov blir sedda och mötta.  

Dagar och tider, live-träning: tisdagar och fredagar klockan 10:00

Anmäl dig här!

Detta upplägget passar kanske bäst för dig som fortfarande är mammaledig eller jobbar hemifrån

Detta är perfekt för dig som redan gått min kurs Hel Mamma, där du fått grunderna för att våga börja träna igen. Men du behöver inte ha gått kursen. Du är redo för att ta i lite mer och känner att du ändå har lite koll på magen och bäckenbotten. eftersom passen körs på dagtid är det perfekt för dig som är mammaledig. Men kan även passa dig som gått tillbaka till jobbet och kanske jobbar hemifrån så du kan planera din tid lite själv.

 

Liveträningen är uppbygd på ett sätt som ska passa din vardag och tidsplanering

Ibland har du mer tid till träning och ibland mindre. Passen kommer vara ”modul-uppbyggda” så att du kan delta på hela eller kanske bara delar av passet. Men framförallt kan du plocka delar ur dem sedan när du ska bygga upp din egen träning efter avslutad kurs. Passen kommer vara mellan 30-45 minuter långa, för träning behöver inte ta längre tid för att du ska få resultat. Däremot är den bästa träningen den som blir av, vilket kortare pass ofta blir! All träning är anpassad för att göra i ditt hem.

 

Vad för utrustning behöver du ha hemma? 

Du behöver ha en yogamatta, gummiband och gärna någon vikt på ca 5-8 kg. Men i början kan du fylla en pet-flaska eller liknande som vikt för att känna in övningarna.

 

Har du en grupp tjejer som skulle vilja träna tillsammans? 

Kanske är ni en grupp mammor som vill göra detta tillsammans, bara hör av er till mig så startar vi en egen grupp för er. Maila mig på [email protected] så löser vi det! Minst 5 personer.

Anmäl dig här!

Att träna i grupp online är både prisvärt och roligt! 

Att träffa mig personligen 10 gånger kostar 8500 sek, men nu kan du få 10 tillfällen med mig för endast 1999 sek! Sen att ha de andra mammorna i gruppen är väldigt kul och peppande. PT-mini grupp körs via Zoom som sedan streamas in i FB-gruppen. Så du kan själv välja att synas så jag kan se dig och rätta till om något ser galet ut, men du kan också välja att endast se mig. Jag har fått höra av klienter jag träffar online att jag har hök-ögon och ser allt 🙂 Så är du med på bild kan jag hjälpa dig mer, men det är inte för alla.

 

Detta ingår:

  • 10 träningspass live (2 st i veckan) 30-45 min långa, tis och fre kl 10:00
  • Alltså 10 pass där varje pass endast kostar 199 sek
  • Guidning i hur du kan utveckla ditt mindset och få ut mer av din träning – få den att bli av!
  • Möjlighet att ställa frågor till mig personligen under dessa 5 veckor via PM eller i gruppen, svar inom 24 h – men oftast tidigare än så!
  • Stöttning och pepp från mig och andra deltagare
  • Unika erbjudanden endast för er medlemmar i den slutna Facebook-gruppen
  • Fortsatt möjlighet att ställa frågor till mig under 1 månader efter kursens slut, inne i kursen eller på PM
  • Du får möjlighet att se passen 1 månad till efter avslutad PT-mini grupp
  • Du får PDF’er på alla passen så du får din egna tränings-handbok

 

Anmäl dig nu! 

Du kan anmäla dig till kursen som startar 9:e maj via formuläret nedan. Då detta är ett nytt koncept får alla denna första omgång 15% rabatt. Jag kan ta emot 5-10 personer, först till kvarn! Du kommer få ett mail om hur du slutför din anmälan samt hur du hittar den slutna FB-gruppen. Kolla även skräpmailen, då jag kanske inte finns bland dina kontakter så kan mailen hamna där. Vill du vara säker å att få mina mail om PT-mini grupp så lägg till mig som kontakt.

Startdatum: 9:e maj

Kostnad

1999 sek – med 15% rabatt – 1699 sek

 

 

*Kursen finns kvar och tillgänglig 1 månad efter kursen, men PDF’erna kan du ladda ned och behålla. PT-grupp mini kan ställas in vid för få deltagare, då återbetalas självklart hela summan. 

 

.