PT i hemmet

Jag kommer hem till dig och din trygga miljö!

All in – PT i hemmet

Du har bestämt dig att du ska komma igång med din träning, du vill satsa på dig själv och hälsan. Det är din tur nu att få må bra! Du har 10 tillfällen att använda precis hur du vill under 1 års tid. Ett bra sätt att skapa en vana är att träna minst 2 gånger i veckan. Har du mkt diciplin och kommer träna själv emellan våra pass kan vi ses 1 gång i veckan. Annars ses vi kanske oftare. Vi sätter en plan tillsammans, den är såklart föränderlig under tidens gång.

Det är fördelaktigt att vi tränar i ditt hem, eller i utomhus i din närmiljö. Det gör att du sedan själv lätt kan plocka upp träningen. Det spar också väldigt mycket tid att träna hemma i ditt eget hem.

Ord från klienter jag tränat:

”Vår träning kändes super. Håller på med gummibandet nu faktiskt. Första gången jag tränar frivilligt”

”Jag har testat flera PT’s då jag förstod att jag inte skulle bli bra i ryggen på egen hand. Samtliga körde för tuffa pass & fokuserade inte på detaljer som andning, magstöd och att jag inte fuskar. Så glad att jag hittade Sanna och att 3 år av smärta gick bort så fort.”

”Sanna är en otroligt bra PT som verkligen har kunskap om träning och hälsa. Älskar hennes pepp och hur hon får en att tänka positivt om sig själv och sin träning. Det gör att jag för första gången ser resultat och att jag håller i min träning. Det bästa är att jag nu hinner träna, eftersom jag tränar hemma”

Förberedelser:

– Du får gärna ha en yogamatta till hands, men har du ingen kan jag ta med en.

– Om du har egna träningsredskap du gärna använder, meddela mig så jag kan involvera det i vår träning. Annars tar jag med utrustningen vi behöver.

– Preppa gärna en yta med lite utrymme så du kan ta ut övningarna där det behövs

 

Innan du bokar träning med mig så har vi alltid en 15 minuters lång konsultation över telefon – det är gratis! Maila mig på [email protected] för att boka en konsultation. 

Kostnad All in: 8000 sek 

(Du spar 500 sek!! En enskild session kostar 850 sek)