Hel Mamma

Onlinekurs Hel Mamma, 5 veckor

Tidigare hölls kursen live och hade ett specifikt startdatum – nu kan du börja så snart du är redo!

(Kursen läggs just nu upp på en plattform, klar innom kort!)

Kursen du klarar av rent logistiskt, tidsmässigt och tekniskt sätt! 

Tänk dig att du redan efter 5 veckor kan känna dig säker när du springer omkring och leker med ditt/dina barn ute på gräsmattan. Du vet att kroppen håller och att du har tillräckligt med styrka och stöd i både bäckenbotten och bålen för att lyfta upp din lilla buse högt upp i luften. Du kanske till och med känner dig bekväm nog att hoppa med i studsmattan och att busa omkring i vågorna på stranden.

Du behöver inte lämna ditt hem, utan du går kursen från tex ditt vardagsrum, i den takt som passar dig. Du får kunskap och träning med mig direkt i din telefon, surfplatta eller dator. Du kan även streama upp mig på TV’n om du vill se ännu tydligare i en större bild. Kursen tar dig minst 5 veckor att ta dig igenom, det släpps två pass i veckan under dessa 5 veckor. Kursen är tillgänglig i 1 års tid. 

Du får även alla träningstillfällen på en PDF som du sedan kan återgå till så du kommer ihåg vad vi gått igenom. Där står alla övningar, pepp, tankar, tips och trix Du kan även skriva ut dina PDF’er från varje pass och göra din egen lilla träningsbok. 

Det är din tur att stå i centrum och får möjligheten att bygga upp dig själv från grunden

Som mamma har du så många åtaganden och måsten, det är viktigt att även du får din tid och möjlighet för återhämtning. Våra barn ska kanske även dom bli föräldrar någon gång. Det är viktigt för dom att se att du tar hand om dig själv och att du är en stark kvinna. På 2000-talet så ska vi inte acceptera kommentarer som ”allt ser fint ut” när du själv inte känner så. Så ta tag i det nu på en gång och låt inte andra få bestämma hur du ska må när du fött barn. Du har lika mycket rätt att känna dig hel, stark och pigg som en man eller en kvinna som inte fött barn!

I kursen kommer du att få bygga upp dig själv från grunden

Det finns inte en magisk övning eller en förändring du kan göra och så återställs styrkan i magen. En rörelse och så bara försvinner magmuskeldelningen och allt är som vanligt igen. Nej, det är en rad förändringar och justeringar som behöver ske. Du behöver bli medveten om din kropp och hur den fungerar. Så i träningspassen kommer  vi att gå igenom hur du slappnar av i bäckenbotten och mage för att sedan bygga upp rätt stöd och buktryck. Du kommer även få härliga övningar för stel nacke och rygg, eftersom den gärna blir stel av amning och massa bärande av bebis osv. Hållningen är extremt viktig för din återhämtning och den kommer vi jobba med hela tiden. Du kommer även få övningar för att stärka upp magen och magstödet igen, samt lärdom i hur du kan väcka liv i den vilande mamma-rumpan.

Mot slutet av kursen kommer du vara så säker på dig själv och din egen förmåga så du vågar ta tag i din egen träning igen, eller bara leva fullt ut i din vardag. Helt enkelt bara våga lyfta tungt, busa med barnen, hoppa och springa omkring i utan oro! Och mycket mycket mer!

Jag har efter kursens slut fortsatt träna med hjälp av live-sändningarna två gånger i veckan, samt att jag känt mig trygg i att börja jogga igen. Det tror jag inte jag hade gjort utan kursen!
5
Jag har på egen hand tidigare försökt med knipövningar och det har väl fungerat så sett men inte hjälpt mig med min spända bäckenbotten. Varje gång jag har känt efter har jag insett att jag går runt och spänner bäckenbotten konstant. Nu däremot håller jag på att jobba in ditt 360 andetag och försöker få in avslappningen av bäckenbotten naturligt i vardagen. Jag inser att det kommer att ta tid, men det är det ju så klart värt! Så tusen tack för hjälpen med detta! Du är verkligen grym- du är tydlig, pedagogisk och inspirerande!
5
mina förväntningar på kursen var att jag tänkte att den verkade vara en bra kurs och ge en bra grund. Jag tyckte först att det kanske gick lite snabbt fram, att vissa övningar var för svåra, men det gick ju att ändra svårighetsgraden hela tiden och utmana eller backa beroende på formen för dagen. Men det går verkligen framåt, körde mage och fixade höftlyft och lyfta en arm, det kunde jag inte för några v sedan!
4.5
Om jag inte gått kursen hade jag troligtvis haft fortsatt ont, hade förmodligen sökt hjälp på annat sätt. Via sjukgymnast och/eller kiropraktor/naprapat. Det hade blivit mkt dyrare och antagligen inte hjälpt då grundproblematiken kvarstått.
5
Ett 'aha-moment' var när jag lärde mig att jag har spänd bb, att det var det som var mitt problem, inte att jag behövde knipa. Har också mest tidigare fått råd att knipa kombinerat med vila vilket inte hjälp alls. Så glad för nya kunskaper och känner mig stark.
5
Mina förväntningar var att komma igång med träningen. Men denna kurs var så mkt mer! Jag har fått ett starkt magstöd, kommit igång med träningen, fått massor av bra tips på övningar för att träna, andas och stretcha. Jag har fått en träningsrutin, massor av pepp och inspiration. Jag känner att jag har fått hjälp att förbereda kroppen för mammalivet! Jag känner mig piggare och gladare! Jag har inte saknat något, det hade såklart varit kul att få träffa alla men bor inte nära så hade inte kunnat delta om det inte varit online!
5
Om du på djupet vill förstå hur du ska återhämta och träna efter en graviditet och förlossning så är detta något för dig! Denna kurs är inte avancerad och det är lätt att förstå. Lyssna till din kropp och ställ frågor, du får den bästa stöttningen! Väldigt nöjd att jag valde att gå denna kurs och lägga tid och omtanke på mig själv.
5
Avslappning i bäckenbotten har hjälpt mig så mycket! Att jag verkligen kan känna att andetaget går ända ner i bäckenbotten. I och med det har jag nu lärt mig att känna när jag spänner mig och när jag slappnar av i bäckenbotten. Jag trodde inte heller att jag skulle ha så stor användning av det i vardagen, men jodå! Exempelvis vid toalettbesök eller när jag ska bära något. Jag tror också att detta hjälpt läkningen av min förlossningsskada.
5
Man får lära sig så mycket mer än bara träning. Jag tycker kursen gett mig perspektiv på mammalivet och träning i stort. Och träningen är riktad mot ett aktivt och funktionellt mammaliv.
5
Jag är glad att jag gick kursen. Jag behövde vägledning för att våga träna mage efter graviditet, vilket kursen gav mig. Jag fick bra övningar att stärka upp axlar och rygg vilket verkligen behövdes när jag ammade dag som natt. Det bästa är att alla övningar är enkla och effektiva vilket gör att jag kunde göra övningar medan bebis tränade i babygymmet eller när bebisen sov.
5

Du kan även köpa till enskild coachning till din kurs! 

Vill du få ut maximalt av kursen och få fler program att jobba med som är helt individanpassat till dig, så bokar du på 3 stycken enskilda online-tillfällen med mig. Dessa träningspass tar vi över Zoom eller FaceTime. Det är också väldigt enkelt (Se här hur enkelt det kan vara) och kommer ge dig ännu mer trygghet i att fortsätta med vardagen och träningen utan blockeringar och hinder för vad du kan och inte kan göra. I vanliga fall kostar 3 tillfällen 1650 sek, men du som köpt kursen får 3 gånger för 1400 sek! Så boka det med i samband med kursen!

 

Vem är träningen för? Kan det vara för sent att börja med denna typ av träning efter din förlossning? 

Nej, det är aldrig försent! Jag har träffat kvinnor som fött barn för både 10 och 20 år sedan som fortfarande inte känt igen sina egna kroppar och dess oförmåga att fungera som den borde. Problemet då är ofta att alla dessa olika förändringar som skett i kroppen och sedan behövs tas tag i inte har gjorts. Då ligger problemen kvar. Ofta handlar det om ömmande ryggar på grund av för svag rumpa, dålig hållning och inaktiv mage. Även om du fick barn för flera år sedan så kan denna kurs vara precis det du behöver!

Jag har försökt att skapa kursen till ett pris de flesta plånböcker ska klara av!

Vad får du för endast 1499 sek? 10 träningspass med coachning och förståelse för vad din kropp gått/går igenom. (Bara de 10 träningspassen hade kostat 8000 sek om vi hade träffats personligen.) Du får massor av verktyg och kunskap så du kan leva livet så som det ska levas när man blivit mamma. Du kommer känna dig stark, smärtfri, lycklig och få tillbaka orken att leva hälsosamt även som mamma. Det går kanske inte riktigt att sätta ett värde eller pris på detta? Men för mig är det viktigt att alla har råd till en hel kropp efter sin förlossning, därför kan du även dela upp betalningen eller skjuta upp den. Välj hur du vill betala kursen i kassan, enkelt och smidigt genom en säker betalning med Payson (SVEA Ekonomi)

 

Sammanfattning av vad som ingår:

  • 10 träningspass (2 st i veckan) 20-40 min långa
  • Guidning i hur du kan utveckla ditt mindset och få ut mer av din träning och mer glädje och harmoni i vardagen
  • Möjlighet att ställa frågor till mig personligen under 6 månader via PM, svar inom 24 h – men oftast tidigare än så!
  • Hjälp i hur du kan tänka kring mat, på ett hälsosamt sätt utan förbud och tuffa dieter
  • Unika erbjudanden till dig som köpt kursen
  • Du kan lägga till 3 online-tillfällen där jag coachar dig specifikt i dina utmaningar och i den träning just du behöver för 1400 sek. (Ord. pris 1650)

 

Köp kursen nu! (innan den finns)

Du kan köpa kursen redan nu, innan den ens finns tillgänglig. Kanske vill du använda ditt friskvårdsbidrag? Kursen beräknas vara klar i mitten av december. Vill du köpa den redan nu så mailar du mig på sanna@swatgym.se

 

Kostnad

Hel Mamma – 1499 sek

 

*Kursen finns kvar och tillgänglig för dig i 1 år efter köpet