Hel Mamma – 5 v Onlinekurs

Nästa Kurs – startar 15:e augusti!

(Anmälan görs längst ned på sidan)  

Kursen du klarar av rent logistiskt, tidsmässigt och tekniskt sätt! 

Tänk dig att du redan efter 5 veckor kan känna dig säker när du springer omkring och leker med ditt/dina barn ute på gräsmattan. Du vet att kroppen håller och att du har tillräckligt med styrka och stöd i både bäckenbotten och bålen för att lyfta upp din lilla buse högt upp i luften. Du kanske till och med känner dig bekväm nog att hoppa med ditt barn/dina barn i studsmattan och att busa omkring i vågorna på stranden. 

Du behöver inte lämna ditt hem, utan livetillfällena körs i en sluten FB-grupp utan krångliga länkar med loggin eller lösenord du glömmer. Du får kunskap och träning med mig live direkt i din telefon, surfplatta eller dator. Du kan även streama upp mig på TV’n om du vill se ännu tydligare i en större bild. Kan du inte vara med på utsatt tid så sparas alla live-träningar och du kan träna när det passar dig under dessa 6 månader kursen ligger uppe. 

Inte nog med det, alla livetillfällen sammanfattas i en egen PDF som du sedan kan återgå till så du kommer ihåg vad vi gått igenom. Du kan sedan skriva ut dina PDF’er från varje live och göra din egen lilla träningsbok. 

Dagar och tider, live-träning: måndagar och torsdagar klockan 10:00

Anmäl dig här!

Det är din tur att stå i centrum och får möjligheten att bygga upp dig själv från grunden

Som mamma har du så många åtaganden och måsten, det är viktigt att även du får din tid och möjlighet för återhämtning. Våra barn ska kanske även dom bli föräldrar någon gång. Det är viktigt för dom att se att du tar hand om dig själv och att du är en stark kvinna. På 2000-talet så ska vi inte acceptera kommentarer som ”allt ser fint ut” när du själv inte känner så. Så ta tag i det nu på en gång och låt inte andra få bestämma hur du ska må när du fött barn. Du har lika mycket rätt att känna dig hel, stark och pigg som en man eller en kvinna som inte fött barn!

 

I liveträningarna kommer du få bygga upp dig själv från grunden

Det finns inte en magisk övning eller en förändring du kan göra och så återställs styrkan i magen. En rörelse och så bara försvinner magmuskeldelningen och allt är som vanligt igen. Nej, det är en rad förändringar och justeringar som behöver ske. Du behöver bli medveten om din kropp och hur den fungerar. Så i livvideosarna kommer  vi att gå igenom hur du slappnar av i bäckenbotten och mage för att sedan bygga upp rätt stöd och buktryck. Du kommer även få härliga övningar för stel nacke och rygg, eftersom den gärna blir stel av amning och massa bärande av bebis osv. Hållningen är extremt viktig för din återhämtning och den kommer vi jobba med hela tiden. Du kommer även få övningar för att stärka upp magen och magstödet igen, samt lärdom i hur du kan väcka liv i den vilande mamma-rumpan.

Mot slutet av kursen kommer du vara så säker på dig själv och din egen förmåga så du vågar ta tag i din egen träning igen. Eller helt enkelt bara våga lyfta tungt, busa med barnen, hoppa och springa omkring i din vardag! Och mycket mycket mer!

 

Inte nog med det, du kan även köpa till enskild coachning till din kurs! 

Vill du sedan få ut maximalt av kursen och få fler program att jobba med som är helt individanpassat till dig, så bokar du på 3 stycken enskilda online-tillfällen med mig. Dessa träningspass tar vi över Zoom eller FaceTime. Det är också väldigt enkelt (Se här hur enkelt det kan vara) och kommer ge dig ännu mer trygghet i att fortsätta med vardagen och träningen utan blockeringar och hinder för vad du kan och inte kan göra. I vanliga fall kostar 3 tillfällen 1500 sek, men du som går kursen får 3 gånger för 1200 sek! Så boka det med i samband med kursen!

 

Vem är träningen för? kan det vara för sent att börja med denna typ av träning efter din förlossning? 

Nej, det är aldrig försent! Jag har träffat kvinnor som fött barn för både 10 och 20 år sedan som fortfarande inte känt igen sina egna kroppar och dess oförmåga att fungera som den borde. Problemet då är ofta att alla dessa olika förändringar som skett i kroppen och sedan behövs tas tag i inte har gjorts. Då ligger problemen kvar. Ofta handlar det om ömmande ryggar på grund av för svag rumpa, dålig hållning och inaktiv mage. Även om du fick barn för flera år sedan så kan denna kurs vara precis det du behöver!

Anmäl dig här!

 

Nu tar jag emot fler mammor och skapar en större grupp! 

Dels för att fler ska kunna vara med, men också för att du ska lära dig ännu mer. Fler mammor = fler potentiella frågor. Tycker du då att det är jobbigt att ställa dina frågor i gruppen, kan du ställa dem till mig via ett PM istället.

Ny BONUS: anmäl dig och din vän tillsammans och få e-boken ’Stark Rumpa’ där du lär dig att väcka liv i en vilande bakdel. Boken innehåller 5 program och utförliga videos som visar dig hur du gör. Den är rätt på sak och har inga onödiga utsvävningar, perfekt för den otåliga som bara vill komma igång. Skriv in din väns namn vid en kompisanmälan, så får både du och hon e-boken. 

 

Vinnarkonceptet fortsätter: coachning i positiv psykologi av vår expert Anna Frölund

Som mamma kan psyket ofta spela en ett spratt. Jag borde ju vara som lyckligast nu, vi har fått vår efterlängtade bebis. Vi älskar varandra och har hela livet framför oss med denna underbara lilla knodd. Men sömnbristen och hormonerna kan ställa till det rejält och den där lyckan kanske inte alls infinner sig så lätt som den verkar göra hos andra. Du behöver inte ha dåligt samvete och det är inte alls konstigt!

Så för att knyta ihop säcken och verkligen lämna denna kurs som hel mamma, inifrån och ut. Psykiskt och fysiskt! Så har jag slagit ihop mig med underbara Anna som kan guida dig genom 5 coaching-tillfällen (ca 15 min långa) i veckan live inne i vår FB-grupp. Du kommer få fördjupad kunskap i hur du kan hjälpa dig själv att känna lycka. Varför och hur det fungerar, samt att du även kommer få en övning varje vecka som hjälper dig att nå ditt bästa och gladaste jag.

 

Jag har försökt att skapa kursen till ett pris de flesta plånböcker ska klara av!

Vad får du för endast 1499 sek? 10 träningspass med coachning och förståelse för vad din kropp gått/går igenom. (Bara de 10 träningspassen hade kostat 8500 sek om vi hade träffats personligen.) Du får massor av verktyg och kunskap så du kan leva livet så som det ska levas när man blivit mamma. Du kommer känna dig stark, smärtfri, lycklig och få tillbaka orken att leva hälsosamt även som mamma. Det går kanske inte riktigt att sätta ett värde eller pris på detta? Men för mig är det viktigt att alla har råd till en hel kropp efter sin förlossning, därför kan du även dela upp betalningen eller skjuta upp den. Välj hur du vill betala kursen i kassan, enkelt och smidigt genom en säker betalning med Payson (SVEA Ekonomi)

 

 

Sammanfattning av vad som ingår:

  • 10 träningspass live (2 st i veckan) 30-45 min långa, mån och tors kl 10:00
  • 5 live-coachningar av Anna som jobbar med positiv psykologi på 15 minuter vardera. Du kommer även att få övningar vid varje tillfälle som hjälper dig att finna glädjen som finns runt omkring dig, både stort som smått
  • Guidning i hur du kan utveckla ditt mindset och få ut mer av din träning och mer glädje och harmoni i vardagen
  • Möjlighet att ställa frågor till mig personligen under dessa 5 veckor via PM eller i gruppen, svar inom 24 h – men oftast tidigare än så!
  • Hjälp i hur du kan tänka kring mat, på ett hälsosamt sätt utan förbud och tuffa dieter
  • Stöttning och pepp från mig och andra deltagare
  • Unika erbjudanden endast för er medlemmar i den slutna Facebook-gruppen
  • Fortsatt möjlighet att ställa frågor till mig under 2 månader efter kursens slut, inne i kursen eller på PM
  • Du kan lägga till 3 online-tillfällen där jag coachar dig specifikt i dina utmaningar och i den träning just du behöver för 1200 sek. (Ord. pris 1500)
  • Samt lite andra härliga överraskningar!

 

Anmäl dig nu! 

Du kan anmäla dig till kursen som startar 15:e augusti nedan. Anmäler du dig innan sista juli så får du 15% rabatt. Använd rabattkoden HELMAMMA15 vid anmälan för att få rabatten. Får du inget bekräftelsemail kolla skräpposten, då jag kanske inte finns i dina kontakter. Vill du ha mail från mig så lägg till mig som kontakt så får du garanterat dina mail. 

Startdatum: 15:e augusti

Kostnad

Hel Mamma – 1499 sek (Med 15% rabatt – 1275 sek)

 

*Kursen finns kvar och tillgänglig 6 månader efter kursen, men PDF’erna kan du ladda ned och behålla. Kursen kan ställas in vid för få deltagare. 

 

Jag har efter kursens slut fortsatt träna med hjälp av live-sändningarna två gånger i veckan, samt att jag känt mig trygg i att börja jogga igen. Det tror jag inte jag hade gjort utan kursen!
5
Jag har på egen hand tidigare försökt med knipövningar och det har väl fungerat så sett men inte hjälpt mig med min spända bäckenbotten. Varje gång jag har känt efter har jag insett att jag går runt och spänner bäckenbotten konstant. Nu däremot håller jag på att jobba in ditt 360 andetag och försöker få in avslappningen av bäckenbotten naturligt i vardagen. Jag inser att det kommer att ta tid, men det är det ju så klart värt! Så tusen tack för hjälpen med detta! Du är verkligen grym- du är tydlig, pedagogisk och inspirerande!
5
mina förväntningar på kursen var att jag tänkte att den verkade vara en bra kurs och ge en bra grund. Jag tyckte först att det kanske gick lite snabbt fram, att vissa övningar var för svåra, men det gick ju att ändra svårighetsgraden hela tiden och utmana eller backa beroende på formen för dagen. Men det går verkligen framåt, körde mage och fixade höftlyft och lyfta en arm, det kunde jag inte för några v sedan!
4.5
Om jag inte gått kursen hade jag troligtvis haft fortsatt ont, hade förmodligen sökt hjälp på annat sätt. Via sjukgymnast och/eller kiropraktor/naprapat. Det hade blivit mkt dyrare och antagligen inte hjälpt då grundproblematiken kvarstått.
5
Ett 'aha-moment' var när jag lärde mig att jag har spänd bb, att det var det som var mitt problem, inte att jag behövde knipa. Har också mest tidigare fått råd att knipa kombinerat med vila vilket inte hjälp alls. Så glad för nya kunskaper och känner mig stark.
5
Mina förväntningar var att komma igång med träningen. Men denna kurs var så mkt mer! Jag har fått ett starkt magstöd, kommit igång med träningen, fått massor av bra tips på övningar för att träna, andas och stretcha. Jag har fått en träningsrutin, massor av pepp och inspiration. Jag känner att jag har fått hjälp att förbereda kroppen för mammalivet! Jag känner mig piggare och gladare! Jag har inte saknat något, det hade såklart varit kul att få träffa alla men bor inte nära så hade inte kunnat delta om det inte varit online!
5
Om du på djupet vill förstå hur du ska återhämta och träna efter en graviditet och förlossning så är detta något för dig! Denna kurs är inte avancerad och det är lätt att förstå. Lyssna till din kropp och ställ frågor, du får den bästa stöttningen! Väldigt nöjd att jag valde att gå denna kurs och lägga tid och omtanke på mig själv.
5
Avslappning i bäckenbotten har hjälpt mig så mycket! Att jag verkligen kan känna att andetaget går ända ner i bäckenbotten. I och med det har jag nu lärt mig att känna när jag spänner mig och när jag slappnar av i bäckenbotten. Jag trodde inte heller att jag skulle ha så stor användning av det i vardagen, men jodå! Exempelvis vid toalettbesök eller när jag ska bära något. Jag tror också att detta hjälpt läkningen av min förlossningsskada.
5
Man får lära sig så mycket mer än bara träning. Jag tycker kursen gett mig perspektiv på mammalivet och träning i stort. Och träningen är riktad mot ett aktivt och funktionellt mammaliv.
5
Jag är glad att jag gick kursen. Jag behövde vägledning för att våga träna mage efter graviditet, vilket kursen gav mig. Jag fick bra övningar att stärka upp axlar och rygg vilket verkligen behövdes när jag ammade dag som natt. Det bästa är att alla övningar är enkla och effektiva vilket gör att jag kunde göra övningar medan bebis tränade i babygymmet eller när bebisen sov.
5