Hel Mamma

Onlinekurs Hel Mamma, 5 veckor

Bli en starkare mamma mitt i vardagen – Nystartspris 299 sek (ord. pris 1499 sek)

Detta är kursen där du återtar full kontroll över dig själv och hela din kropp efter din förlossning. Vare sig du fick barn nyligen eller för flera år sedan så kommer övningarna att hjälpa dig att få tillbaka styrkan. Du får koll på din mage och ömmande kropp med hjälp av att stärka upp bäckenbotten, magmusklerna samt att öva upp buktrycket. Du får även guidning till att fixa hållningen och tekniker på hur du tränar hela kroppen effektivt och säkert.  

Från en mamma som gått kursen: ”Det är inte bara träning du får, utan en hel livsstil! Perfekt för dig som vill bli en aktiv mamma utan att stressa ihjäl dig” 

Nu endast 299 sek!! (ord. pris 1499 sek)

Tänk dig att du redan efter 5 veckor kan känna dig säker när du springer omkring och leker med ditt/dina barn ute på tomten. Du vet att kroppen håller och att du har tillräckligt med styrka och stöd i både bäckenbotten och bålen för att lyfta upp din lilla buse högt upp i luften. Du kanske till och med känner dig bekväm nog att hoppa med i studsmattan och att busa omkring i vågorna på stranden.

Du behöver inte lämna bekvämligheten i ditt hem, utan du går kursen hemmifrån, i den takt som passar dig. Du får kunskap och träning med mig direkt i din telefon, surfplatta eller dator. Du kan även streama upp passen på TV’n om du vill se ännu tydligare på en större skärm. Alla passen är fullständiga och du kan köra samtliga ihop med mig. Det finns inga enskilt filmade övningar som du sedan själv behöver sätta ihop ett pass utav.

Kursen tar dig minst 5 veckor att ta dig igenom, om du kör två pass i veckan. Men du kan även köra ett pass i veckan, eller kanske samma pass i 1-2 veckor så du känner dig extra säker.

Kursen är tillgänglig under 1 års tid. 

 

Detta får du tillgång till när du köper onlinekursen Hel Mamma:

Du får 10 fullständiga tränings-videos där vi går igenom tekniker och hur du kan tänka samt hur det skall kännas. Du kan titta på samtliga videos hur många gånger du vill under 1 års tid. 

Du får även alla träningstillfällen på en PDF som du sedan kan återgå till, så du kommer ihåg vad vi gått igenom. Där står alla övningar, pepp, tankar, tips och trix – så du behöver inte skriva ned något under tiden du tränar.

Du kan ställa frågor till mig under 6 månader via mail ([email protected]) eller PM på instagram eller messenger. Jag svarar alltid inom 24 h, men oftast tidigare än så. 

Guidning i hur du kan utveckla ditt mindset och få ut mer av din träning och mer glädje och harmoni i vardagen som en aktiv mamma.

I kursen kommer du att få bygga upp dig själv från grunden

Det finns inte en magisk övning eller en förändring du kan göra och så återställs styrkan i magen. Inte en rörelse och så försvinner magmuskeldelningen och allt blir som vanligt igen. Nej, det är en rad förändringar och justeringar som behöver ske. Du behöver bli medveten om din kropp och hur den fungerar. Så i träningspassen kommer vi att gå igenom hur du slappnar av i bäckenbotten och mage för att sedan bygga upp rätt stöd och buktryck i din vardag. Du kommer även få härliga övningar för stel nacke och rygg. Hållningen är extremt viktig för din återhämtning och den kommer vi att jobba med i samtliga delar av kursen. Du kommer även få övningar för att stärka upp magen, magmuskeldelningen och magstödet igen, samt lärdom i hur du kan väcka liv i den vilande mamma-rumpan.

Mot slutet av kursen kommer du vara så säker på dig själv och din egen förmåga att du vågar ta tag i din egen träning igen, eller bara leva fullt ut i din vardag. Helt enkelt våga lyfta tungt, busa med barnen, hoppa och springa omkring utan oro! Och mycket mycket mer!

Jag har efter kursens slut fortsatt träna med hjälp av live-sändningarna två gånger i veckan, samt att jag känt mig trygg i att börja jogga igen. Det tror jag inte jag hade gjort utan kursen!
5
Jag har på egen hand tidigare försökt med knipövningar och det har väl fungerat så sett men inte hjälpt mig med min spända bäckenbotten. Varje gång jag har känt efter har jag insett att jag går runt och spänner bäckenbotten konstant. Nu däremot håller jag på att jobba in ditt 360 andetag och försöker få in avslappningen av bäckenbotten naturligt i vardagen. Jag inser att det kommer att ta tid, men det är det ju så klart värt! Så tusen tack för hjälpen med detta! Du är verkligen grym- du är tydlig, pedagogisk och inspirerande!
5
mina förväntningar på kursen var att jag tänkte att den verkade vara en bra kurs och ge en bra grund. Jag tyckte först att det kanske gick lite snabbt fram, att vissa övningar var för svåra, men det gick ju att ändra svårighetsgraden hela tiden och utmana eller backa beroende på formen för dagen. Men det går verkligen framåt, körde mage och fixade höftlyft och lyfta en arm, det kunde jag inte för några v sedan!
4.5
Om jag inte gått kursen hade jag troligtvis haft fortsatt ont, hade förmodligen sökt hjälp på annat sätt. Via sjukgymnast och/eller kiropraktor/naprapat. Det hade blivit mkt dyrare och antagligen inte hjälpt då grundproblematiken kvarstått.
5
Ett 'aha-moment' var när jag lärde mig att jag har spänd bb, att det var det som var mitt problem, inte att jag behövde knipa. Har också mest tidigare fått råd att knipa kombinerat med vila vilket inte hjälp alls. Så glad för nya kunskaper och känner mig stark.
5
Mina förväntningar var att komma igång med träningen. Men denna kurs var så mkt mer! Jag har fått ett starkt magstöd, kommit igång med träningen, fått massor av bra tips på övningar för att träna, andas och stretcha. Jag har fått en träningsrutin, massor av pepp och inspiration. Jag känner att jag har fått hjälp att förbereda kroppen för mammalivet! Jag känner mig piggare och gladare! Jag har inte saknat något, det hade såklart varit kul att få träffa alla men bor inte nära så hade inte kunnat delta om det inte varit online!
5
Om du på djupet vill förstå hur du ska återhämta och träna efter en graviditet och förlossning så är detta något för dig! Denna kurs är inte avancerad och det är lätt att förstå. Lyssna till din kropp och ställ frågor, du får den bästa stöttningen! Väldigt nöjd att jag valde att gå denna kurs och lägga tid och omtanke på mig själv.
5
Avslappning i bäckenbotten har hjälpt mig så mycket! Att jag verkligen kan känna att andetaget går ända ner i bäckenbotten. I och med det har jag nu lärt mig att känna när jag spänner mig och när jag slappnar av i bäckenbotten. Jag trodde inte heller att jag skulle ha så stor användning av det i vardagen, men jodå! Exempelvis vid toalettbesök eller när jag ska bära något. Jag tror också att detta hjälpt läkningen av min förlossningsskada.
5
Man får lära sig så mycket mer än bara träning. Jag tycker kursen gett mig perspektiv på mammalivet och träning i stort. Och träningen är riktad mot ett aktivt och funktionellt mammaliv.
5
Jag är glad att jag gick kursen. Jag behövde vägledning för att våga träna mage efter graviditet, vilket kursen gav mig. Jag fick bra övningar att stärka upp axlar och rygg vilket verkligen behövdes när jag ammade dag som natt. Det bästa är att alla övningar är enkla och effektiva vilket gör att jag kunde göra övningar medan bebis tränade i babygymmet eller när bebisen sov.
5

Vem är träningen för? Kan det vara för sent att börja med denna typ av träning efter din förlossning? 

Nej, det är aldrig försent! Jag har träffat kvinnor som fött barn för både 10 och 20 år sedan som fortfarande inte känt igen sina egna kroppar efter deras förlossning. Problemet då är ofta att alla de olika förändringarna som skett i kroppen inte tagits tag i och då ligger problemen kvar. Ofta handlar det om ömmande ryggar på grund av för svag rumpa, dålig hållning och inaktiv mage. Även om du fick barn för flera år sedan så kan denna kurs vara precis det du behöver!

Vad innehåller kursen mer exakt?

Ingen gillar att köpa grisen i säcken, så självklart skall du få veta vad alla kurstillfällen och videos innehåller. 

Kursens samtliga delar:

1. Bäckenbottensmedvetenhet – lär känna och förstå din bäckenbotten. Är den kanske spänd och inte svag?

2. Avslappnande bäckenbottensyoga – för kropp och sinne. En spänd bäckenbotten är otroligt vanligt, hitta avslappningen och då även styrkan.

3. Bygg upp din hållning – lär dig hur din hållning bör se ut, men framförallt bygg upp den genom rätt träning. Hållningen skall byggas fram, inte tvingas fram.

4. Rörlighet för axlar och rygg – öva upp rörligheten och smidigheten i ryggen för en smärtfri överkropp.

5. Bygg upp ditt magstöd – med rätt teknik och riktigt bra övningar. Känn tryggheten i hur du kopplar på magstödet och bäckenbotten för just den övning eller vardagssyssla du uträttar.

6. Utmana ditt magstöd – med olika övningar som bygger både inte och yttre magmuskler, repetition är grejen! Kör gärna passet flera gånger. 

7. Magövningar som verkligen tar – här får du utmana magstödet och styrkan ordentligt, du kommer känna igen övningarna från tidigare men här får du ta i lite till. 

8. Väck liv i din vilande rumpa – en rumpa som inte är aktiv leder till massor av problem. Genom rätt tänk och teknik kan du få igång din bakdel utan problem. 

9. Helkroppspass 1 – nu är du redo för att träna hela kroppen. Detta passet är enkelt att anpassa till vart du befinner dig nu för att sedan göra det tuffare med tiden.

10. Helkroppspass 2 – ännu ett pass där hela kroppen jobbar tillsammans. Det är både tidseffektivt och roligt!

Vad behöver jag för utrustning?

Du behöver egentligen främst din kropp som verktyg och inga direkta redskap. Men i helkroppspassen kör jag några övningar med gummiband (liknande dessa) och några lättare vikter. Har du inga vikter hemma så går det utmärkt att börja med att fylla en eller två petflaskor med sand eller vatten. Det kan vara skönt att ha en yogamatta att sitta på men det funkar lika bra att sitta på din vardagsrumsmatta tex. 

Köp kursen nu, för mitt otroliga nystartspris! – 299 sek

Köp kursen redan idag så får du detta härliga nystartsspris! Jag har hållit hel mamma för klienter tidigare i en sluten Facebook-grupp, men då var det bestämda tider och vi sågs live online. Denna kursen var otroligt uppskattad och det är recensionerna från den du ser ovan. Detta är exakt samma kurs, men nu kan du ta dig igenom den helt i ditt eget tempo. Filmerna är mer lättilgängliga och du kan titta på dom om och om igen! Som tack för detta pris kommer jag be dig om återkoppling på programmet, vad var bra och vad kan jag göra bättre. Jag startar även en Facebook-grupp där du enkelt kan ställa frågor till mig och andra som kör programmet. Hoppas du vill starta denna resa med mig och flera andra härliga mammor?

Kanske vill du använda ditt friskvårdsbidrag? Maila då mig så ordnar jag ett fullständigt kvitto med ditt personnummer och annat ditt företag kan tänkas behöva, email: [email protected]

 

Kostnad

Hel Mamma – Ditt pris 299 sek (du sparar 1200 sek)

 

*Kursen finns kvar och tillgänglig för dig i 1 år efter köpet