Hel Mamma – 5 v Onlinekurs

Kursen körs – du kan ställa dig på väntlistan för nästa kurs 

Kursen du klarar av rent logistiskt, tidsmässigt och tekniskt sätt! 

Tänk dig att du redan efter 5 veckor kan känna dig säker när du springer omkring och leker med ditt/dina barn ute på gräsmattan. Du vet att kroppen håller och att du har tillräckligt med styrka och stöd i både bäckenbotten och bålen för att lyfta upp din lilla buse högt upp i luften. Du kanske till och med känner dig bekväm nog att hoppa med dom i studsmattan och att busa omkring i vågorna på stranden. 

Du behöver inte lämna ditt hem, utan livetillfällena körs i en sluten FB-grupp utan krångliga länkar med loggin eller lösenord du glömmer. Du får kunskap och träning med mig live direkt i din telefon, surfplatta eller dator. Du kan även streama upp mig på TV’n om du vill se ännu tydligare i en större bild. Kan du inte vara med på utsatt tid så sparas alla live-träningar och du kan träna när det passar dig under dessa 6 månader kursen ligger uppe. 

Inte nog med det, alla livetillfällen sammanfattas i en egen PDF som du sedan kan återgå till så du kommer ihåg vad vi gått igenom. Du kan sedan skriva ut dina PDF’er från varje live och göra din egen lilla träningsbok. 

Dagar och tider, live-träning: måndagar och torsdagar klockan 10:00

 

Det är din tur att stå i centrum och får möjligheten att bygga upp dig själv från grunden

Som mamma har du så många åtaganden och måsten, det är viktigt att även du får din tid och möjlighet för återhämtning. Våra barn ska kanske även dom bli föräldrar någon gång. Det är viktigt för dom att se att du tar hand om dig själv och att du är en stark kvinna. År 2021 så ska vi inte acceptera kommentarer som ”allt ser fint ut” när du själv inte känner så. Så ta tag i det nu på en gång och låt inte andra få bestämma hur du ska må när du fött barn. Du har lika mycket rätt att känna dig hel, stark och pigg som en man eller en kvinna som inte fött barn!

 

I liveträningarna kommer du få bygga upp dig själv från grunden

Det finns inte en magisk övning eller en förändring du kan göra och så återställs styrkan i magen. En rörelse och så bara försvinner magmuskeldelningen och allt är som vanligt igen. Nej, det är en rad förändringar och justeringar som behöver ske. Du behöver bli medveten om din kropp och hur den fungerar. Så i livvideosarna kommer  vi att gå igenom hur du slappnar av i bäckenbotten och mage för att sedan bygga upp rätt stöd och buktryck. Du kommer även få härliga övningar för stel nacke och rygg, eftersom den gärna blir stel av amning och massa bärande av bebis osv. Hållningen är extremt viktig för din återhämtning och den kommer vi jobba med hela tiden. Du kommer även få övningar för att stärka upp magen och magstödet igen, samt lärdom i hur du kan väcka liv i den vilande mamma-rumpan.

Mot slutet av kursen kommer du vara så säker på dig själv och din egen förmåga så du vågar ta tag i din egen träning igen. Eller helt enkelt bara våga lyfta tungt, busa med barnen, hoppa och springa omkring i din vardag! Och mycket mycket mer!

 

Inte nog med det, du kan även köpa till enskild coachning till din kurs! 

Vill du sedan få ut maximalt av kursen och få fler program att jobba med som är helt individanpassat till dig, så bokar du på 3 stycken enskilda online-tillfällen med mig. Dessa träningspass tar vi över Zoom eller FaceTime. Det är också väldigt enkelt (Se här hur enkelt det kan vara) och kommer ge dig ännu mer trygghet i att fortsätta med vardagen och träningen utan blockeringar och hinder för vad du kan och inte kan göra. I vanliga fall kostar 3 tillfällen 1500 sek, men du som går kursen får 3 gånger för 1200 sek! Så boka det med i samband med kursen!

 

Vem är träningen för? kan det vara för sent att börja med denna typ av träning efter sin förlossning? 

Nej, det är aldrig försent! Jag har träffat kvinnor som fött barn för både 10 och 20 år sedan som fortfarande inte känt igen sina egna kroppar och dess oförmåga att fungera som den borde. Problemet då är ofta att alla dessa olika förändringar som skett i kroppen och sedan behövs tas tag i inte har gjorts. Då ligger problemen kvar. Ofta handlar det om ömmande ryggar på grund av för svag rumpa, dålig hållning och inaktiv mage. Även om du fick barn för flera år sedan så kan denna kurs vara precis det du behöver!

 

Denna gång tar jag emot fler mammor och skapar en större grupp! 

Dels för att fler ska kunna vara med, men också för att du ska lära dig ännu mer. Fler mammor = fler potentiella frågor. Tycker du då att det är jobbigt att ställa dina frågor i gruppen, kan du ställa dem till mig via ett PM istället. 

Ny BONUS: anmäl dig och din vän tillsammans och få e-boken ’Stark Rumpa’ där du lär dig att väcka liv i en vilande bakdel. Boken innehåller 5 program och utförliga videos som visar dig hur du gör. Den är rätt på sak och har inga onödiga utsvävningar, perfekt för den otåliga som bara vill komma igång. 

 

Vinnarkonceptet fortsätter: coachning i positiv psykologi av vår expert Anna Frölund

Som mamma kan psyket ofta spela en ett spratt. Jag borde ju vara som lyckligast nu, vi har fått vår efterlängtade bebis. Vi älskar varandra och har hela livet framför oss med denna underbara lilla knodd. Men sömnbristen och hormonerna kan ställa till det rejält och den där lyckan kanske inte alls infinner sig så lätt som den verkar göra hos andra. Du behöver inte ha dåligt samvete och det är inte alls konstigt!

Så för att knyta ihop säcken och verkligen lämna denna kurs som hel mamma, inifrån och ut. Psykiskt och fysiskt! Så har jag slagit ihop mig med underbara Anna som kan guida dig genom 5 coaching-tillfällen (ca 15 min långa) i veckan live inne i vår FB-grupp. Du kommer få fördjupad kunskap i hur du kan hjälpa dig själv att känna lycka. Varför och hur det fungerar, samt att du även kommer få en övning varje vecka som hjälper dig att nå ditt bästa och gladaste jag.

 

Jag har försökt att skapa kursen till ett pris de flesta plånböcker ska klara av!

Vad får du för endast 999 sek? Jo, bara de tio träningspassen kostar 8500 sek om vi hade träffats personligen. Du får all denna kunskap och alla dessa verktyg så du kan leva livet så som det ska levas när man blivit mamma. Du ska känna dig stark, smärtfri och lycklig. Det går ju egentligen inte att sätta ett värde på, men skulle jag göra det hade det nog hamnat högre än 999 sek.

För mig är det viktigt att alla har råd till en hel kropp efter sin förlossning, därför kan du även dela upp betalningen eller skjuta upp den. Bara kontakta mig så diskuterar vi en lösning för just dig. Du kan även använda ditt friskvårdsbidrag.

 

 

Sammanfattning av vad som ingår:

  • 10 träningspass live (2 st i veckan) 30-45 min långa, mån och tors kl 10:00
  • 5 live-coachningar av Anna som jobbar med positiv psykologi på 15 minuter vardera. Du kommer även att få övningar vid varje tillfälle som hjälper dig att finna glädjen som finns runt omkring dig, både stort som smått
  • Guidning i hur du kan utveckla ditt mindset och få ut mer av din träning och mer glädje och harmoni i vardagen
  • Möjlighet att ställa frågor till mig personligen under dessa 5 veckor via PM eller i gruppen, svar inom 24 h – men oftast tidigare än så!
  • Hjälp i hur du kan tänka kring mat, på ett hälsosamt sätt utan förbud och tuffa dieter
  • Stöttning och pepp från mig och andra deltagare
  • Unika erbjudanden endast för er medlemmar i den slutna Facebook-gruppen
  • Fortsatt möjlighet att ställa frågor till mig under 2 månader efter kursens slut, inne i kursen eller på PM
  • Du kan lägga till 3 online-tillfällen där jag coachar dig specifikt i dina utmaningar och i den träning just du behöver för 1200 sek. (Ord. pris 1500)
  • Samt lite andra härliga överraskningar!

Ställ dig på väntlistan nu! 

Via formuläret nedan kan du ställa dig på väntlistan inför nästa kurs. Du binder inte upp dig på att delta, men du får 15% rabatt om du bestämmer dig för att gå kursen. 

Kostnad:

Paket 1: bara kursen – pris 1199 sek – Kursen ovan i sin helhet

Paket 2: kurs + 3 h enskild coaching – pris 2399 sek – Du erhåller även 3 privata coachingtillfällen online med mig för 1200 sek, ordinarie pris 1500 sek

 

*Kursen finns kvar och tillgänglig 6 månader efter kursen, men PDF’erna kan du ladda ned och behålla