Hel Mamma – Onlinekurs

Startar 11/1 2021.

?  Kursen du klarar av rent logistiskt, tidsmässigt och tekniskt sätt ?⁣⁣

Du behöver inte lämna ditt hem, du kan träna och se föreläsningar online, men dom sparas också så du kan se dom senare om du inte får till det. Kursen körs i en sluten FB-grupp, så inga krångliga länkar med login och lösenord. 

En 5-veckors kurs där du som mamma står i fokus och får möjlighet bygga upp dig från grunden. Med hjälp av 2 liveträningar i veckan i en sluten FB-grupp. Där kommer vi att gå igenom hur du slappnar av i bäckenbotten och mage för att sedan bygga upp rätt stöd och buktryck. Du kommer även få härliga övningar för stel nacke och rygg, eftersom den gärna blir det av amning, massa bärande av bebis osv. Du kommer även få övningar för att stärka upp magen och magstödet igen, samt hur du kan väcka liv i den vilande mamma-rumpan. Och mycket mycket mer!

DETTA INGÅR:

  • 10 träningspass live (2 st i veckan) 30-45 min långa
  • Guidning i hur du kan utveckla ditt mindset och få ut mer av din träning och mer glädje och harmoni i vardagen
  • Hjälp i hur du kan tänka kring mat, på ett hälsosamt sätt utan förbud och tuffa dieter
  • Stöttning och pepp från mig och andra deltagare
  • En föreläsning och frågestund med @hercare där du får veta hur hormonerna i kroppen påverkar ditt mående samt hur du kan stötta upp dem. 
  • En föreläsning av föräldracoachen Anna (@theWeWay) där hon coachar dig om kommunikationen i familjen och hur ni skapar en trygg grund för ert/era barn. 
  • Chansen att fråga hudterapeuten Emelie Gille (@Skin and Nails_sthlm) vad som händer med huden efter en graviditet och andra hud-relaterade frågor
  • Unika erbjudanden endast för er medlemmar i den slutna Facebook-gruppen
  • De 5 mest aktiva i gruppen får ett 20 minuter långt videosamtal med uppföljning av din träning och hur du kan gå vidare och fortsätta utvecklas med mig. Men även med föräldracoachen Anna där ni kan diskutera hur ni i familjen kan skapa en fin balans och harmoni
  • Samt lite andra härliga överraskningar!

Vi erbjuder denna första omgång till ett fantastiskt lanserings-pris, för det är verkligen nu det är viktigt – i dessa tider. Att få möjligheten att tillsammans i en trygg grupp med likasinnade, bygga upp sig själv och känna styrkan igen. Inifrån och ut!

Jag erbjuder ett begränsat antal platser, så se till att säkra din plats nu! 

Pris: 799 sek, 160 sek i veckan för allt ovan!

Tänk på att köper du detta som en julklapp tex så lämna din mailadress så bekräftelsemail och presentkort kommer till dig. Men ange personens uppgifter som ska gå kursens i resten av fälten.

Anmäl dig nedan!

*Kursen finns kvar och tillgänglig 2 veckor efter slutdatumet, men pdf’er från träningen går att ladda ned och behålla