Träna online

Träna med mig – vart du än befinner dig!

Ett enskilt möte – via videolänk

Jag brukar oftast inte ses endast en timme, då vi inte hinner göra något bra och hållbart upplägg på den tiden. Men kanske sitter du met en liten fundering om något du inte vågar prova efter din förlossning. Eller en specifik övning du skulle vilja ha hjälp med och så vidare. Då kanske ett möte är allt du behöver.

Det är enkelt att träna online, det enda du behöver är wifi/surf och en telefon. Det passar perfekt för dig som är mammaledig och hemma med ditt barn. Vi försöker boka en tid då ditt barn sover, men är bebis vaken så funkar det alltid bra ändå. Men alla kan träna online, som mamma, gravid eller om du bara vill komma igång med din träning på ett bra sätt.

Ord från klienter jag träffat online:

”Sanna har ögon som en hök, trodde inte hon skulle se allt på en skärm – men oj så fel jag hade. Sanna ser ALLT”

”Digitala träffarna har verkligen fungerat bra och jag rekommenderar alla gravida att köra detta upplägg.”

”Efter vi tränat online så har jag fått så mycket mer självförtroende och vågar träna på ett helt nytt sätt. Trodde aldrig att det skulle fungera så bra att ses över länk. Men det är verkligen toppen!”

 

Nedan hittar du lite förberedelser inför vårt möte, men låt dig inte skrämmas. För det enda steget som är viktigt är att logga in på mötet, resten kan vi lösa ihop om du inte får till det. Se här hur enkelt det är att träna online.

Förberedelser:

– Jag behöver kunna se dig både om du sitter eller står upp, så kolla en plats där du kan ställa din telefon/surfplatta eller dator så du syns bra.

– Du får en länk till vårt möte skickat per sms eller mail, logga gärna in 5 min innan avsatt tid. Går även att ses på FaceTime.

– Vill du se mig tydligt är en suffplatta eller dator bäst, men har du en smart-TV kan du spegla upp telefonen på den. Öva innan.

– Om du behöver någon utrustning så har vi bestämt det innan vi ses.

 

Innan du bokar ett pass så har vi alltid en 15 minuters lång konsultation över telefon – det är gratis! Maila mig på [email protected] för att boka en konsultation. 

Kostnad för ett online-pass: 550 sek

Du kan även köpa 10 pass för 4950 sek, alltså kör 10 pass, betala för 9 st.