Föreläsningar

SWATgym – Sanna Wranå Athletic Team

Föreläsning i hemmet

Mammakroppen

4 timmar

Vi träffas i grupp om minst fyra och du är välkommen med eller utan bebis. Passar för dig som precis fått barn men även för dig som fortfarande känner dig svag i magpartiet, rumpan eller baksida av lår. Har du inte fått hjälp att ta tag i detta så använder du fortfarande andetag och magstöd fel. Det kan leda till ländryggssmärtor, uppblåst och stor mage, dålig hållning samt inkontenens.

Detta är en aktiv föreläsning där ni själva deltar och får prova på massor av övningar.

Vi börjar dagen med en nyttig juice och mingel!

Sedan gör vi en lugn yoga för avslappning av bäckenet och bäckenbotten. De flesta kvinnor är inte nödvändigtvis svaga i bäckenbotten utan spända. Detta i sin tur leder dock till svag och inaktiv bäckenbotten. Därefter går vi igenom aktivering av bäckenbotten och olika typer av knip och övningar.

Vi har paus och äter en god och nyttig brunch ihop.

Vi går igenom lite stärkande övningar för mage och rumpa. Information om hur du använder magstödet i vardagen och på gymmet. Nedvarvning med yoga för en bättre hållning.

Dra ihop ett skönt gäng mammor där ni är bekväma med varandra. Ladda med frågor, inga tankar är dumma!

Plats: Hemma hos dig eller en väninna.
Tid: 10.00 – 13:00 (eller efter önskemål).
Pris: 1 800 kr.

Minst 4 mammor, med eller utan barn

Dagarna kommer inte se ut exakt som ovan om vi har våra små med oss. Ibland passar det att gå igenom saker i en annan ordning beroende på hur våra hjärtan vill samarbeta med oss. Det är att föredra att barnen inte kryper eller går, är dom större kanske denna dag helst avnjuts utan barn. Men det är ni som avgör detta!

Sanna kändes så engagerad och såg alla våras olika behov. Alla kände att vi fått ut precis det vi ville av dagen.

Saga 31 år

Att vi fått all denna kunskap på ett tillfälle och i hemmiljö känns så lyxigt. Det hade kräfts betydligt mer tid och pengar att få denna information genom tillexempel PT-träffar. Så god färskpressad juice på morgonen och fantastisk brunch. Tack Sanna!

Julia 26 år