Träna online

Träna med mig – vart du än befinner dig!

Kick-start online – via videolänk

Kick-start innebär att vi kör 6 pass på 3 veckor, alltså 2 pass i veckan. Det sägs att du kan skapa en ny vana på 3 veckor. Inom träningens värld är det minst 2 pass per vecka du bör få till för att få det där ”suget” att vilja fortsätta. Känna den där känslan att träningen verkligen ger dig något, samt att du börja känna en skillnad.

Det är enkelt att träna online, det enda du behöver är wifi/surf och en telefon. Det passar perfekt för dig som är mammaledig och hemma med ditt barn. Vi försöker boka en tid då ditt barn sover, men är bebis vaken så funkar det alltid bra ändå. Men alla kan träna online, som mamma, gravid eller om du bara vill komma igång med din träning på ett bra sätt.

Ord från klienter jag träffat online:

”Sanna har ögon som en hök, trodde inte hon skulle se allt på en skärm – men oj så fel jag hade. Sanna ser ALLT”

”Digitala träffarna har verkligen fungerat bra och jag rekommenderar alla gravida att köra detta upplägg.”

”Efter vi tränat online så har jag fått så mycket mer självförtroende och vågar träna på ett helt nytt sätt. Trodde aldrig att det skulle fungera så bra att ses över länk. Men det är verkligen toppen!”

 

Nedan hittar du lite förberedelser inför vårt möte, men låt dig inte skrämmas. För det enda steget som är viktigt är att logga in på mötet, resten kan vi lösa ihop om du inte får till det. Se här hur enkelt det är att träna online.

Förberedelser:

– Jag behöver kunna se dig både om du sitter eller står upp, så kolla en plats där du kan ställa din telefon/surfplatta eller dator så du syns bra.

– Du får en länk till vårt möte skickat per sms eller mail, logga gärna in 5 min innan avsatt tid. Går även att ses på FaceTime.

– Vill du se mig tydligt är en suffplatta eller dator bäst, men har du en smart-TV kan du spegla upp telefonen på den. Öva innan.

– Om du behöver någon utrustning så har vi bestämt det innan vi ses.

 

Jag kan hålla ett riktigt bra pris tack vare att vi sätter en tidsgräns på hur länge du kan använda dina pass. Dom ska vara körda innom 5 veckor, så du har 2 veckors marginal om du behöver avboka något pass. Denna ”press” är även bra för dig som klient, då det gör att du verkligen prioriterar träningen. Men vid sjukdom så förlänger vi såklart utgångsdatumet.

Innan du bokar ett pass så har vi alltid en 15 minuters lång konsultation över telefon – det är gratis! Maila mig på [email protected] för att boka en konsultation. 

Kick-start, pris: 2700 sek (du sparar 600 sek)

(Ett pass kostar 550 sek)